Segueix-nos a:

La nostra història

Nipponia va obrir les portes l’any 2005 com el primer centre privat especialitzat en llengües orientals de Catalunya, amb cursos de japonès, xinès i coreà, a més d’anglès, francès i alemany.

El 2020, arran de la pandèmia Covid-19, vàrem donar un nou impuls als nostres cursos online, per fer accessible a qualsevol alumne d’arreu l’aprenentatge d’aquests idiomes, adaptant la nostra metodologia al format virtual i servint-nos dels 15 anys d’experiència docent previs.
El nostre centre continua obert físicament a Girona, i els alumnes poden escollir si prefereixen fer classes presencials, mixtes o totalment virtuals.

També hem realitzat nombrosos cursos culturals a centres docents, museus, universitats, centres cívics i biblioteques d’arreu de Catalunya i d’Andorra.

L’equip de Nipponia fa un seguiment constant personalitzat del progrés de cada alumne, tant en els cursos presencials com en els virtuals.

Des de 2005, hem pogut compartir la nostra passió pels idiomes amb més de 3.000 alumnes satisfets amb els nostres cursos.