Cursos de cuina japonesa: nivells 1, 2 i 3

Des de fa uns anys, a Nipponia realitzem cursos de cuina japonesa tradicional de diversos nivells. Cada curs és independent i té una durada de tres mesos. Les sessions són de dues hores setmanals un sol dia a la setmana (normalment de 19.30 a 21.30). A cada sessió es fan de mitjana dues receptes.

Una professora japonesa explica en castellà l’elaboració de cada plat mentre el prepara en directe, d’una manera molt participativa i pràctica. També explica on trobar els ingredients necessaris per a cada recepta. Un cop cuinats els plats, els participants els poden tastar a Nipponia o endur-se’ls a casa.

El curs es complementa amb referències culturals sobre la gastronomia japonesa (expressions que cal dir abans i després d’un àpat al Japó, normes d’etiqueta a taula i coses que cal evitar fer, normes d’ús dels bastons, etc.).

Cuina Japonesa
  • És una manera original i divertida d’aprendre sobre la gastronomia japonesa i de sopar amb altra gent aficionada al menjar japonès.
  • Grup reduït (màxim 7 persones).
  • Preu del curs: 70€/mes (60€ per als alumnes de Nipponia) i una matrícula anual de 20€. Inclou els aliments, ingredients i eines del curs.
  • Certificat de superació del curs.
  • Possibilitat de fer a mida un curs o taller en el vostre centre docent o cultural.
  • Demaneu-nos un pressupost.

いただきます ! Itadakimasu!

Més informació →